Vlastní

Strunová sekačka – pomocník do každé zahrady

Strunová sekačka HondaLéto je již v plném proudu, o čem svědčí také nutnost pravidelného sečení trávníků. Pokud vás trápí, že vaše klasická sekačka krásně neposeče trávu kolem keřů, patníků nebo kolem stromů, tím správným pomocníkem je zde strunová sekačka.

Díky strunovým sekačkám bude sečení trávy rychlejší a také pohodlnější. Již více nebudete muset přemísťovat zahradní nábytek, květináče a jiné předměty, abyste posekali trávník.

Strunové sekačky si najdou uplatnění u všech rodinných domů. Oceníte zejména jejich nízkou hmotnost a spolehlivost. Součástí vybavení je opěrné kolečko, nastavitelná rukojeť a mnoho dalších prvků.

Na trhu si můžete zakoupit různé typy – s elektromotorem či s akumulátorem. Strunové sekačky s elektromotorem sice stále převládají, avšak v posledních letech se zvýšila oblíbenost strunových sekaček s akumulátorem, a to zejména pro jeho nezávislost na elektrické energii. Nemůže se vám tak stát, že při sečení přeseknete napájecí kabel.

Co jistě potěší vás i vaše sousedy, je velice tichý chod sekačky. Tyto sekačky jsou také velice snadno cenově dostupné. Chcete-li mít tedy trávník jako z časopisů, neobejdete se bez tohoto typu sekačky.

Datum: 15.7.2013 | Rubrika: Vlastní

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace o elektrických sekačkách. Prozradíme vám podle čeho vybírat zahradní rotační sekačku na elektřinu a co všechno dokáže. Zjistíte také jaké jsou výhody elektrických strunových sekaček. Přečtete si na co jsou vlastně určeny a k čemu všemu se dají použít. Nebudou chybět ani informace o tom, jaké náhradní díly na tyto elektrické sekačky existují a co všechno budete potřebovat pro ochranu svého zdraví během práce se sekačkami.