Maglajs.cz

Jak se vyrábí povrchy

Výroba sportovních povrchů je dnes exkluzivní záležitost. Venkovní sportovní podlahy – Při výstavbě umělých sportovních povrchů pro venkovní sportovní stavby se orientujeme především na atletické dráhy, víceúčelová sportovní hřiště, umělé trávníky pro fotbalová hřiště či tenisové kurty. Vnitřní sportovní podlahy. Výstavba a rekonstrukce vnitřních sportovních staveb a hal obnáší pokládku či výměnu sportovní podlahy. Umělé sportovní podlahy jsou určeny do školních tělocvičen, sportovních hal a gymnastických sálů.

Sportovní podlahy
Umělé sportovní podlahy jsou vysoce odolné. Podlahy jsou vhodné i pro pořádání společenských i kulturních akcí a sportovních soutěží. Sportovní podlahy do tenisové haly
Pro sportovní podlahy určené do tenisových hal je možné použít polyuretanové i akrylátové sportovní podlahy, umělé trávníky či alternativu antuky.

Datum: 14.12.2015 | Rubrika: Maglajs.cz

Zdroj: Maglajs.cz

O webu

Na našich webových stránkách naleznete nejrůznější informace o elektrických sekačkách. Prozradíme vám podle čeho vybírat zahradní rotační sekačku na elektřinu a co všechno dokáže. Zjistíte také jaké jsou výhody elektrických strunových sekaček. Přečtete si na co jsou vlastně určeny a k čemu všemu se dají použít. Nebudou chybět ani informace o tom, jaké náhradní díly na tyto elektrické sekačky existují a co všechno budete potřebovat pro ochranu svého zdraví během práce se sekačkami.